Testimonials

In één zin, een top product om je webwinkel mee te runnen! Laat ik het toch even toelichten, waarom...

Als eerste krijg je te maken met de mensen achter het systeem, dit contact verliep erg prettig. Het zijn mensen met kennis op elk vakgebied wat je nodig hebt; usability, programmering, marketing en sociale vaardigheden. Daarnaast weten ze wat hun sterke punten zijn en deze op een juiste wijze over te brengen.

Het product zelf heeft een enorme gebruiksvriendelijkheid; geen enkele kennis van websites is vereist, inlevingsvermogen en computerervaring van 1 jaar met welk computerprogramma dan ook is meer dan genoeg.

Tot slot de service, ze staan letterlijk altijd voor je klaar! Naar mijn idee ook de essentie voor elke webwinkel eigenaar, daar je 24 / 7 je producten kan en wil verkopen!

Zodra ik een negatief punt heb ik ontdekt, laat ik mijn testimonial aanpassen... Met alle eerlijkheid kan ik momenteel geen negatief punt verzinnen, werkelijk alles wat ik wou is mogelijk, voor een redelijke prijs!

Mark Ligteringen - PlanetHappy.nl
 

 

"We hebben lang gezocht naar software voor onze webwinkel. Standaardsoftware viel al snel af en via Google kwamen we uit bij de maatwerk mogelijkheden van 050media. Hun systeem is een uitstekende balans tussen een flexibel CMS en toch een gebruiksvriendelijk CMS.  

Zo kunnen we handmatig facturen aanpassen als bestellingen toch wijzigen. Daarbij hebben we talloze opties qua kortingscodes, teksten bewerken, foto's toevoegen, menustructuur bepalen, categorieen toevoegen enzovoorts. Zilver is absoluut een goed maatwerk webshop pakket voor professionele webwinkeliers. Bovendien is de software betaalbaar en is de oplevertijd van 3,5 week snel te noemen. Daarbij werden onze verbetertips binnen 24 tot 48 uur doorgevoerd. Nu kunnen we bijvoorbeeld de administratiekosten voor contant betalen zelf verhogen. Ideaal!"

Derk - Schuttinghout.com

 

" Dankzij de aanpassingen aan onze website Beteropenhaardhout.nl staan wij op pagina 1 bij Google op het zoekwoord: Openhaardhout. Dit terwijl we voorheen niet op de eerste 10 pagina's voorkwamen! "


Erwin - Beteropenhaardhout.nl

 

"VDNK Consultancy is een gespecialiseerd werving & selectie/detachering/interim bureau voor technische organisaties en overheidsgelieerde instellingen op het gebied van WTB/Electrotechniek, Bouw, Civiel & RO, Informatiemanagement, ICT, Marketing, Communicatie, en Sales. Om ons te uiten op het internet maken wij gebruik van de online mogelijkheden van DBH Nederland. Zo hebben wij achter de website het ZilverCMS gezet. Dit systeem biedt ons een gala aan mogelijkheden om snel en doeltreffend op het internet te werken. Ook het gebruiksgemak van het ZilverCMS beviel enorm. Het systeem is simpelweg erg intuïtief en daarom fijn om mee te werken."


Andrés - VDNK Consultancy

 

Sinds begin 2010 liep ik rond met ideeën voor een webshop formule, waarbij schaalbaarheid van het aantal webshops essentieel is. Toen ben ik met DBH Nederland in gesprek gegaan en vanwege hun ontwikkelde webshops op basis van het ZilverCMS. In korte tijd is er een maatwerkpakket afgeleverd waardoor nu de eerste 2 webshops al live zijn. Op korte termijn gaat de internationale markt betreden worden en komen er ook nieuwe producten en webshops bij. Het systeem is uitermate geschikt om deze groeirichtingen te faciliteren. Dit in combinatie met de snelle service en het feit dat ik eenvoudig en snel alles naar wens kan aanpassen maakt het voor mijn organisatie de perfecte oplossing.

Eelco Bakker - 123Lifestyle.nl